Nykyaikaista isännöintiä

YSTÄVÄLLISTÄ, TEHOKASTA JA LÄPINÄKYVÄÄ

Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista isännöintiä: Se on ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua. Se tarkoittaa isännöitsijää, jonka saa kiinni ja joka vastaa sähköposteihin. Nykyaikaiseen isännöintiin ei kuulu tuhahtelu, ärähtely eikä asiakkaan vähättely.

Hyödynnämme tietotekniikkaa mahdollisimman tehokkaasti. Isännöintiohjelmistona käytämme Tampuuria, joka on monipuolisin kiinteistönhallintajärjestelmä. Tampuurin kautta taloyhtiömme saavat omat kotisivut, joilta löytyvät yhtiön perustiedot ja ajankohtaiset asiat. Lisäksi kotisivuille voidaan toteuttaa hallituksen osio, johon kirjautumalla hallituksen jäsenet saavat käyttöönsä oman keskustelufoorumin ja asiakirja-arkiston, josta löytyvät mm. tilinpäätöstiedot ja pidettyjen kokousten pöytäkirjat.

Ostolaskujen kierrätys ja kirjanpito toimivat paperittomasti taloyhtiöitä varten kehitetyllä Tampuuri-taloushallinnolla, jonka kehittämisessä olemme olleet mukana alusta asti. Palveluun avattavien tunnusten avulla hallitus näkee halutessaan kaikki taloyhtiön laskut reaaliajassa. Joidenkin laskujen, esimerkiksi isännöintilaskun, hyväksyntä voidaan asettaa haluttaessa hallituksen tehtäväksi.

Kokouksissa laadimme pöytäkirjan kokouksen kuluessa ja tulostamme sen kokouksen päätteeksi, jolloin pöytäkirjantarkastajat voivat allekirjoittaa sen välittömästi kokouksen jälkeen. Toimistomme ulkopuolella pidettäviä kokouksia varten jokaisella isännöitsijällämme on kannettava tulostin ja muut tarvittavat kokoustarvikkeet. Näin tärkeät asiakirjat saadaan kerralla valmiiksi. Pöytäkirjat arkistoidaan Tampuuriin ja lähetetään sovittaessa myös sähköpostitse asianosaisille. Järjestämme haluttaessa myös sähköposti- ja etäkokouksia (Skype/Google Hangouts).

Meillä on paloa kiinteistöjen kehittämiseen ja nykyaikaistamiseen. Olemme olleet mukana useissa taloyhtiöiden maalämpö- ja täydennysrakentamishankkeissa sekä talotekniikan modernisoinneissa.

Tutustu täältä palveluihimme!